Önceki dönem İçişleri Bakanı şimdi ise AK Parti İstanbul Milletvekili olan Süleyman Soylu'ya yönelik bir operasyon olduğu iddia ediliyor.

Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi Kamuda tasarruf Diyanet'te yok; Ali Erbaş aracını üst modelle değiştirdi

Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, Ayhan Bora Kaplan'dan villa ve otomobil aldığı iddialarını yalanlayarak özel açıklamalarda bulundu.

"SOYLU'YA OPERASYON VAR"

"Kamuoyu Kaplan’a yönelik bu operasyonu şaşkınlık içerisinde takip etti. Operasyonun görüntüleri ise oldukça dikkat çekiciydi... Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna cevap veren Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman şunları söyledi;

"Baştan itibaren burada bir operasyon var. Belki hoşunuza gitmeyecek ama burada Süleyman Soylu'ya bir operasyon olduğunu düşünüyorum. Soruşturmanın da bir usülü var. Emniyet'in bu tarzına şaşırdım. Bu yapılanlar birilerinin hoşuna gidebilir. Ama burası bir hukuk devleti. Bugün ona yarın başkasına bu uygulamalar kabul edilemez. Duygularla hareket edemeyiz."

BAKAN: ERDOĞAN SOYLU'YU BİTİRİYOR

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman gibi düşündüğünü ifade ederek, “Erdoğan, Süleyman Soylu’yu bitiriyor.” dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı