Dünya basınında da geniş yer bulan itifa eden Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yaptığı saldırı olayı sonrası Trendyol Süper Lig maçları süresiz olarak ertelenmişti. Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği, sporda şiddet önlemleri ve maçların başlangıç tarihi hakkında görüşecek. 

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Olayın sorumluları hakkında yüce Türk adaleti gereğini yapmıştır, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini dile getiren Büyükekşi, "Bizim TFF olarak yapmamız gereken şeyi, hukuk müşavirliğimiz dün yapmıştır. PFDK da perşembe günü kararını açıklayacaktır. Disiplin talimatlarımızda, bu gibi durumların tekrarı yaşanmaması için hak mahrumiyeti ve para cezası dışında ek yaptırımlar getirmeyi planlıyoruz" dedi.

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların süresiz olarak ertelenmesi kararını aldıklarını, bugün alınan kararla 19 Aralık Salı günü tüm ligler yeniden başlayacağını dile getirdi.

BAKAN'DAN 'UZUN SÜRMEYECEK' MESAJI GELMİŞTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ertelenen liglere dönüşün uzun sürmeyeceğini söylemişti.

KULÜPLER BİRLİĞİ DE OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Kulüpler Birliği de yumruklu saldırının ardından olağanüstü toplanıyor. Ankara'da yaşanan olaya tepki gösteren kulüplerin başkanları, saat 14'teki zirvede buluşacak.

Editör: Anıl Kılıçlı