Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in “Daima önceliğimizdir.” dediği çocuklar için hayata geçirdiği ‘’Tiyatrobüs’’ ilçedeki tüm okulları dolaşarak binlerce çocuğa eğlenceli saatler yaşattı. Üner, ilçe gençlerine ve çocuklarına yönelik hayata geçirdiği projelere devam ediyor.

ÇOCUKLAR SANAT İLE İÇ İÇE  

Çocuklar için gezici tiyatro ve animasyon gösterilerinin yer aldığı Tiyatrobüs’ü hazırlatan Üner, ilçedeki çocukların kültürel etkinliklerle buluşturması yanı sıra eğlence dolu saatler geçirmesini de sağlıyor.Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün ve bünyesinde eğitim vermeye devam eden Tiyatro Akademisi öğretmenlerinin çocuklar için hazırladığı birbirinden eğlenceli tiyatro, kukla müzik ve dans gösterilerinin, bubble showların yer aldığı Tiyatrobüs bu yılda ilçede ki tüm okulları dolaşarak çocuklarla buluştu.

Bayrampaşa Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimlerine Devam Ediyor! Bayrampaşa Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimlerine Devam Ediyor!

9 BİN ÇOCUK TİYATROBÜSLE EĞLENDİ

Tiyatrobüsü okullarında gören öğrenciler mutluluklarını dile getirirken Üner: “Çatalcamıza kazandırdığımız tüm projelerimizin merkezinde daima yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz yer alıyor. Çünkü çocuklar ve gençler bizlerin geleceğidir. Onların kültürel, sanatsal anlamda gelişimlerine katkı sunacak ve yine spor yapabilecekleri imkânlar sunmak adına çalışmalar yapmayı bu nedenle çok önemsiyoruz. Tiyatrobüs projemizi hayata geçirerek her yıl etkinlikleri ve eğlenceyi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Çocuklarımız bu anlamda çok şanslı çünkü Tiyatrobüsümüz onların bulunduğu mahalleye gidiyor. Bu yıl da Tiyatrobüsümüz İlçemizdeki ilk ve ortaokullarımızı, anaokullarımızı dolaştı. 11 günde 32 okulumuzda gösteri yaptı. 9 bin çocuğumuzun güzel vakit geçirmelerine, gülüşlerine şahit olmak çok güzeldi. Daha nice neşeli ve keyifli organizasyonlarda çocuklarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.