Halk TV canlı yayınında  İsmail Küçükkaya'nın programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim sonrası flaş açıklamalarda bulunuyor. Özdağ ittifak için herhangi talebin gelmediğini belirtirken Özdağ, “Hâlâ bize yönelik CHP'den bir talep de yok. Bizi destekleyin. Böyle bir talepleri de yok.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

ÖZDAĞ: “KEMAL BEY'DEN ZİYARET BEKLERDİM, ERDOĞAN'DAN BEKLEMEZDİM”

Küçükkaya’nın ‘Erdoğan’a yakın mısınız?’ sorusuna Özdağ, “Erdoğan'la yakın değiliz. Mesele birisiyle yakın olup olmamak değil. Erdoğan'la zaten 21 seneden beri kavga ediyorum. Erdoğan'a ben neden sitem edeyim. Ben Erdoğan'ı aramadım ki. Ben Erdoğan'a seni desteklerim demedim ki. Ben Erdoğan kazansın demedim ki. Ben CHP kazansın dedim. Ona hayır dediniz, 24 Anayasası'na sadık olduğunu, sığınmacıları geri yollayacağınızı açıklayın. Bu teklifi ben Kemal Bey'e yaptım. Ben Kemal Bey'den ziyaret beklerdim, Erdoğan'dan beklemezdim. Bu zemini bir koyalım. Hâlâ bize yönelik CHP'den bir talep de yok. Bizi destekleyin. Böyle bir talepleri de yok.” dedi.