Dün yapılan çok sayıda operasyonla sığınmacı haberleri yapan ve bu konuyla ilgili sosyal medya hesapları yöneten 27 kişi gözaltına alınmıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gözaltına alınan kişilerle ilgili şok eden bir iddia ortaya attı.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Özdağ, "Sığınmacı ve kaçak göçmenlerin vatanlarına dönmesini isteyen 27 kişiyi sabahın erken saatinde gözaltına aldılar. İçeride 'İstediklerimizi söylerseniz sizi serbest bırakırız.' diyorlar. Bu operasyon apaçık Zafer Partisi'ne yönelik bir operasyondur. Bizi öldürmeden susturamazsınız!" ifadelerini kullandı.

REFERANDUM İSTEDİ

Zafer Partisi hakkında çıkan haberler ve iddialara basın açıklaması ile yanıt veren Ümit Özdağ, "Bütün illerden ilçelerden aday çıkaracağız. Bu seçim Türk halkının kaderinin belirleyeceği seçim olacak. Bu seçim 'Sığınmacılar gitsin mi kalsın mı?' seçimi olacak. Gelin Türk halkına soralım, sığınmacılar kalsın mı gitsin mi diye. Referandum yapalım. Yüreğiniz var mı? Eğer kalsınlar çıkarsa, Zafer Partisi'ni kapatır giderim." dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı