Ak Parti Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm konusunda gerekenleri hayata geçirdiğini ve projelerini ilçede yaşayan vatandaşların modern konutlara kavuşmalarını sağladığını belirtiyor. Usta, projelerini başarıyla uygulayarak Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmiş ve halkın takdirini kazanmış durumda olduklarını dile getirdi.

“İLÇEDE DEPREME DAYANAKSIZ BİNALAR VAR”

Hasan Tahsin Usta'nın kentsel dönüşüm projeleri arasında, ulaşım, trafik düzenlemeleri, yeşil alanlar, kapalı pazar alanı, katlı otopark gibi çeşitli alanlarda yapılan çalışmalar bulunuyor. Fakat ilçede yaşayan vatandaşlar, bazı mahallelerinde depreme dayanaksız binaların bulunduğunu ayrıca otopark içinde sorun yaşadıklarını belirtiyorlar.

Ak Parti Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, spor tesisleri, modern stadyum projeleri ve çocukların kullanımına yönelik peyzaj düzenlemeleri gibi konularda da aktif çalışmalar gerçekleştirdiğini, ifade etti.

ENGELLİ KAMU PERSONELİ İÇİN HAZIRLIK KURSLARI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı, özellikle yerinde kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çektiklerini ve inşaat alanında yaptıkları kura çekimleri ile ilçede depreme dayanıklı ve güvenli konutların hızla inşa edildiği belirtiliyor. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine değindiklerini söyleyen Usta, engelli kamu personeli için hazırlık kursları gibi destekleyici çalışmaları da hayata geçirdiklerini bu sayede onları topluma tekrar kazandıklarını belirtti.

Usta, 27 yıllık birikim ve deneyimleriyle Gaziosmanpaşa'ya yeni ufuklar açacak projeleri gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu Merve Taşkın'dan şok itiraf; Doğumum babamın ölümüne sebep oldu

İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm konusundaki uzmanlığı ve yerel yönetim tecrübesiyle Gaziosmanpaşa'nın gelişimine önemli katkılarda bulunuyor.

Editör: Anıl Kılıçlı