Filenin Sultanları'nın önemli oyuncularından biri olan Ebrar Karakurt'a cinsel yönelimi nedeniyle linç ediliyordu. Karakurt geçtiğimiz günlerde bir linç girişimine yorumda bulunarak, 'Boş konuşma Abdülhamid' demişti. Ardından Karakurt'un cümlesi 'Sultan Abdülhamit'e hakaret'e çekilmişti. Karakurt ise konunun farklı noktalara çekildiğini ve Ahmet'de Mehmet'te olsa aynı tepkide bulunacağını açıklamıştı. Son olarak Karakurt'a pek çok kişiden eleştiriler yapılsada destek mesajları da geliyor. 

AYDIN NE DEMİŞTİ

Son olarak Karakurt'a Spiker Buket Aydın'dan gelmişti. Aydın, Şu Ebrar Karakurt muhabbetinden ben çok sıkıldım. Siz sıkılmadınız mı? Kesin olan bir şey var, çok iyi bir oyuncu. Ama her galibiyetten sonra kişisel laf sokma olayına girmemesi gerek. Yaşı daha küçük anlıyorum; üzerine gelindikçe cevap verme ihtiyacı hissediyor. Ama çok düşünmeden ve nereye gideceğini anlamadan sergilediği davranışlarla tepkileri artırmanın ötesine geçemiyor" dedi. 

SALKIM'DAN SERT ÇIKIŞ 

Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi Gaddar dizisinde Adnan Oktar örgütü gösterildi

Buket Aydın'ın paylaşımını alıntılayan Yeşim Salkım ise ağır konuştu. Salkım, "Buket kapa çeneni artık! Çok ve boş konuşuyorsun. Herkes hesap kitap yapıp konuşacak diye bir kaide yok! Yeter yaşıtlarınla herkes kendi yatak odasından sorumlu bilmem anlatabildim mi! En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" ifadelerini kullandı.