Ağrılı iş insanı-Bürokrat Ayhan Yel, Cumhuriyet Halk Partisi Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar Beşiktaş Belediye Özel Kalem Müdürlüğü’nde hizmet veren Ayhan Yel, memleketi olan Ağrı’ya daha fazla hizmet etme noktasında aday adayı olma kararı aldığını duyurdu.

“SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Sancaktepeli annelere müzik ve eğlence dolu gün Sancaktepeli annelere müzik ve eğlence dolu gün

Ağrı’dan hiçbir zaman kopmadığını ancak her geldiğinde şehrin halini görüp üzüldüğünü dile getiren Ayhan Yel “Ağrı bizim sevdamız. Artık Ağrı’ya hizmet etme ve işi ehline verme zamanı. Ağrı’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Partimin de uygun görmesi halinde memleketimizin sorunlarını diğer belediyelerimizden de destek alarak kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Ağrı ile ilgili hem ekibimiz hem projelerimiz hazır. Adaylık sürecimiz ile birlikte bu projelerimizi halkımız ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

AYHAN YEL KİMDİR?

1968 yılında Ağrı ilinin Özveren köyünde dünyaya geldim. Eğitim hayatıma Atatürk ilköğretim okulunda başladım. Ardından Bilecik Atatürk Ortaokulunda eğitim hayatıma devam ettim. 1987-1989 yılları arasında Çanakkale ve Aydın il Jandarma Alay Komutanlığında askerlik hizmetini tamamladım. Dört çocuk babasıyım. Daha sonra iş hayatına atılarak turizm sektöründe işletmeci olarak çalıştım. 1990 yılında İstanbul’da Beşiktaş Belediye Başkanlığı iştiraki olan Beltaş Genel Müdürlüğünde işe başladım. Sırasıyla Beşiktaş Belediye Başkanları Sayın Ayfer ATAY, Yusuf NAMOĞLU, İsmail ÜNAL, Murat HAZİNEDAR ve Tahir DOĞAÇ ile uzun yıllar Beşiktaş Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde hizmet verdim. Halen Beşiktaş Belediye Başkanı RIZA AKPOLAT’ın öncülüğünde aktif bir şekilde Beşiktaş Belediye Başkanlığında çalışmaktayım. Siyaset hayatına Cumhuriyet Halk Partisi Beşiktaş İlçe Başkanlığında başladım ve halen aktif üye olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde 2012 yılından beri kongre üyesiyim. Avrasya Maratonu ve diğer birçok spor etkinliklerinde sayısız madalya kazandım. Ağrı-Özveren Köyü Yardımlaşma Derneği üyesiyim ve yönetimde aktif olarak görev yapmaktayım. Uzun yıllardan gelen bilgi birikimim ve deneyimim ile Ağrı ilimizin gelişim ve değişimine yön vermek için Atatürk’ümüzün partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinden Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Editör: Anıl Kılıçlı