11 saat önce EKONOMİ

Rize'de çay üreticileri, Çaykur'un açıkladığı çay alım fiyatlarını ürettiği çayı yakarak protesto etti.

14 saat önce DÜNYA

68 yaşındaki bir adam penis halkası taktı, kangren olan organı ameliyatla kesildi.

14 saat önce EKONOMİ

İzmir’de evine icra gelen bir vatandaşın ‘iç çamaşırları’ icra dairesi tarafından internet üzerinden satışa çıkarıldı.

15 saat önce EKONOMİ

Hükümetin parasal sıkılaştırma politikaları gereği özellikle belediyelerin harcamalarına ve borçlarına odaklanması CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuyla ilgili sert eleştiri yapmasına sebep oldu.

16 saat önce 3.SAYFA

Tunceli'de aracıyla seyir halindeyken yolun ortasında gördüğü yaralı serçeyi kurtarmak için aracından inen Cihan Karaca kamyon altında kaldı.

16 saat önce DÜNYA

İsrail güçleri, TRT Haber ekibine saldırı düzenledi. Saldırı sırasında TRT kameramanı yaralandı.

17 saat önce BELEDİYE

Beylikdüzü Belediyesi, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle bir etkinlikte bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Hükümet, tasarruf adı altında elimizi kolumuzu bağlamaya çalışıyor ama gerek basına destek gerek sosyal belediyecilik anlamında Beylikdüzü bir yolunu bulup icraatlarına devam edecek” dedi.

19 saat önce GÜNCEL

RTÜK, Amazon Prime'da yayınlanan "Sosis Partisi: Gıdatopya" isimli animasyon filmi, 'toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı' olduğu gerekçesiyle Türkiye'de yasakladı. Peki animasyon nasıl?

1 gün önce BELEDİYE

Çatalca Belediyesi, emekliler lokalinin açılışını geniş bir katılımla yaptı. Emekli yılı olarak ilan edilen ancak emeklilerin birçok sıkıntılarının olduğu bu yılda yapılan icraatlar, “Gerçek emekli yılı Çatalca’da yaşanıyor” yorumları yaptırıyor.

1 gün önce 3.SAYFA

Bingöl'de 4 vatandaşı bıçaklayarak öldüren ve 5 kişiyi de yaralayan madde bağımlısı saldırganın, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden 5 gün önce tahliye edildiği ortaya çıktı.