12:59 DÜNYA

Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı duyurmaya hazırlanıyor. Müfredatta Adnan Oktar'ın da savunuculuğunu yaptığı 'Yaratılış Teoirisi'nin müfredatın merkezinde olduğu iddia edildi.

12:12 GÜNCEL

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen Buse İskenderoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla kendisine beğeni yağdırdı.

12:01 GÜNCEL

Onlyfans içerik üreticisi Merve Taşkın, katıldığı programda şok bir itirafta bulundu. Taşkın, kendi doğumunun babasının ölümüne sebep olduğunu söyledi.

11:25 DİN

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kamuda tasarruf tedbirleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışmıyor mu? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracının, üst modelle değiştirildiği öne sürüldü.

11:14 GÜNCEL

Gaddar dizisinde Adnan Oktar yapılanmasına yer verildi.

11:13 BELEDİYE

Bu yıl ‘Umut’ teması ile sanatseverlerle buluşan 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin mekanlarından biri olan Beyoğlu İstiklal Sanat Galerisi öğrencilerin "umut" temalı eserleri ile açıldı. 23 Mayıs’a kadar devam edecek etkinliğin ana mekanı olarak MKM Beşiktaş Çağdaş belirlendi. İkinci sergi mekanı olan Beyoğlu Belediyesi’ne ait İstiklal Sanat Galerisi de ziyarete açıldı.

11:04 GÜNCEL

İYİ Parti'de kurultay günü. 4 aday yarışacak. Kurultayda 1’den fazla aday olduğu için tüzük çerçevesinde her aday için ayrı oy pusulası kullanılacak.

10:57 DİN

Dini sohbetler üzerine televizyon programı yapan Nihat Hatipoğlu, Türkiye'deki ekonomik koşullarla ilgili bir eleştiride bulundu.

10:40 BELEDİYE

Kartal Belediyesi tarafından çocuklara hem kitap okumayı sevdirecek eğlenceli bir kütüphane ortamı yaratmak hem de kültürel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen ‘Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi’, miniklerin gözde mekânı haline geldi. Gümüşpınar Mahallesi’nde yer alan ve şimdiye kadar 90 binin üzerinde öğrenciyi ağırlayan kütüphanenin bu seferki ziyaretçileri, Kartal Belediyesi’nin kreşli minikleri oldu.

20 saat önce 3.SAYFA

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 63 yaşındaki kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan erkek hemşireye iyi hal indirimi yapıldı.