Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

Bu hafta İstanbul'u kuvvetli şekilde etkisi altına alan sağanak yağış bu akşam da devam edecek. Sağanakla ilgili yeni bir açıklama ve uyarı daha geldi.

Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM), İstanbul'da saat 18.00’den itibaren 100 kg ve üzeri yağış beklendiğini belirterek tedbirli olma ve trafiğe çıkmama uyarısı yaptı.

3.430 PERSONEL, 1.658 ARAÇLA TEYAKKUZDA
İstanbul’da Perşembe gününden itibaren etkili olan yağış bugün de devam edecek. Sabah saatlerinden itibaren Avrupa yakası ve boğaz çevresinde kısa aralıklarla etkili olan sağanak, akşam saatlerinde Anadolu yakası ve boğaz çevresinde etkisini artıracak. AKOM’un meteorolojik değerlendirmesine göre, özellikle Anadolu yakasının saat 18.00’den itibaren aşırı değer olarak kabul edilen saatte 100 kg ve üzeri yağış alması bekleniyor. 

DİKKATLİ OLUNMALI
AKOM’dan yapılan açıklamada, aşırı yağışa bağlı olarak sel, dere taşkını, su baskını, heyelan, istinat duvarı çökmesi, göllenme, mahsur kalma, ulaşımda aksamalar gibi bazı olumsuzluklara karşı önlemler alınırken, İstanbulluların da mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları, olumsuzluklara karşı tedbirli olması istendi. 

Editör: Anıl Kılıçlı