Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile yerel seçimlerden başarıyla çıkan 26 ilçe belediye başkanı ve 13 belediye başkan adayıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

İMAMOĞLU: TÜRKİYE’Yİ ÖRNEK DEMOKRASİLER ARASINA TAŞIYACAĞIZ

Anıtkabir Özel Defteri’ne duygu ve düşüncelerini aktaran İmamoğlu, “Yol arkadaşlarımız ve aziz milletimizle birlikte, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, halkımızın bizlere verdiği görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Halkçı ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunarak, Türkiye'yi dünyanın örnek demokrasileri arasına taşıyacağız. Emanetiniz emin ellerdedir. Ruhunuz şad olsun.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki yaklaşık 200 kişilik heyet, Aslanlı Yol’dan Anıtkabir avlusuna girerek askeri törenle karşılandı. Üçüncü kez İBB Başkanı olarak Ata’nın huzuruna çıkan İmamoğlu, mozoleye bir çelenk bıraktı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından Anıtkabir’deki tören sona erdi.

Kâğıthane'de İstihdam Hareketi: Binlerce Kişiye İş Kapısı Açıldı Kâğıthane'de İstihdam Hareketi: Binlerce Kişiye İş Kapısı Açıldı

YEĞİN: MİLLİLİKTEN TAVİZ VERMEDEN HİZMET EDECEĞİZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin yaptığı açıklamada "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda İstanbul’a tüm tarihi birikimi ve maneviyatını koruyarak milli unsurlardan asla taviz vermeden hizmet edeceğimize söz verdik" ifadelerini kullandı.  KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı