Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var Bakan Bolat: İsrail’le ticaret haberlerinin arkasında FETÖ var

Son birkaç gündür farklı vergi kalemlerindeki artışlar sebebiyle motorin, dizel ve lpg olmak üzere tüm akaryakıtlara önemli zamlar geldi.

Vergi artışlarının yarattığı zamların birçok ürüne yansımasının ardından motorlu taşıtlarla sunulan hizmetlerin fiyatlarının da artması bekleniyor.

Elipshaber'den Deniz Dalgıç'ın haberine göre, Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (ASİO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Elmadağlı servis ücretlerine yüzde 70'e varan zamlarn geleceğini söyledi.

Elmadağlı, “Mevcut ücretlerin üzerine yüzde 60-70 civarında bir zam yapmayı planlıyoruz” dedi. Akaryakıt dışında sanayi giderlerinin ve şoför maaşlarının arttığına dikkat çeken Elmadağlı, “Akaryakıt dışında bandrollerimiz arttı. Hem de bu yıl için iki sefer ödenecek. Sanayi giderlerimiz anormal derecede arttı. Arabanın akü, lastik, yağ, bakım ve onarım masrafları arttı. Sanayiye gittiğinizde oradaki bütün kalemler 2-3 kat arttı” dedi.