Ataşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleşen Fintech Factory Finansal Girişim Hızlandırma Programı'na dâhil olan girişimlerden Finceptor, Keiretsu Forum Türkiye’den 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

ÇOK YÖNLÜ BİR PROGRAM

Finansal teknolojiler alanında girişimcilik ekosistemini desteklemeyi hedefleyen bir hızlandırma programı olan Fintech Factory, Ataşehir Belediyesi tarafından BC Partnering koordinasyonunda İNOVATA Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Uzmanlar, sektör temsilcileri ve yatırımcılar tarafından hazırlanmış çok yönlü bir program olan Fintech Factory’e dahil olan girişimler, lokal ve global paydaş şirketler ile iş birliği fırsatına ve yatırımcılara erişebilme imkanına sahip oluyorlar. 

3.5 MİLYON YATIRIM ALDI

Beyoğlu İstiklal Sanat Galerisi'nde Sergi Var! Beyoğlu İstiklal Sanat Galerisi'nde Sergi Var!

Fintech Factory’e dahil olan 6 girişimden biri olan Finceptor, merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü olarak Web3 projelerinin likidite ve sermaye finansmanı organize edebileceği bir platform şeklinde faaliyet gösteriyor. Web3 projelerinin token arzı sürecindeki tüm aşamalarında finansman erişimi sağlayan Finceptor, Keiretsu Forum Türkiye’nin melek yatırımcılarından 3.5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.