Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yaşanan trajediler, ülke gündemini sarsmaya devam ediyor. Son olarak deprem bölgesi Hatay'da özel bir yayın yapan Babala TV'de konuşan genç depremzede kızın ifadeleri yürekleri acıttı.

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

"ANNE BABAMIN YANIŞINI İZLEDİM"

Annesiyle babasının ölüm belgesinin yapılmasını isteyen depremzede kız, "Ben 6 gün boyunca annem ve babamın yanarak ölmelerini izlemek zorunda kaldım. Annem ve babamın bedeninin çıkmasını geçin kemikleri dahi çıkmadı o enkazda. Ben sadece annemle babamı kaybetmedim.

Çocukluğumu kaybettim, içinde huzur bulduğum yuvamı kaybettim, 18 yıldır tanıdığım bildiğim 370 komşumu kaybettim, ben doğup büyüdüğüm memleketimi kaybettim. Eğer benim için bir şey yapılmasını istiyorsanız annem ve babamın ölüm belgesini verin." dedi.

"MEHMET TÜZAT YARGILANSIN İSTİYORUM"

Müteahhit olduğu belirtilen Mehmet Tüzat'ın yargılanmasını isteyen genç kız, "Mehmet Tüzat'ın yargılanmasını sağlayın. Canımdan çok sevdiğim annemle babamı kaybettim. Bir mezarı çok gördünüz, bari bunu çok görmeyin.." ifadelerini kullandı.

Editör: Anıl Kılıçlı