Kasım ayında yapılan kongrede CHP Bahçelievler İlçe Başkanı seçilen Mehmet Ali Özkan, ilçedeki kurum ve kuruluşlarla karşılıklı fikir alış verişinde bulunabilmek için ziyaret turuna başladı. “Ortak paydamız olan Bahçelievler halkının huzuru ve ferahı için neler yapabiliriz noktasında ziyaretlerimize devam edeceğiz” diyen Özkan, “Din, dil, ırk,siyasi görüş gibi tercihlerle ilgilenmiyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil ama saygı duymak zorundadır. Saygı duymayı öğrenirsek, sevmeyi öğrenmeye başlayabiliriz” dedi.



Aynı zamanda Bahçelievler Belediye Meclis Üyeliği görevini de yürüten Başkan Mehmet Ali Özkan, ilçe kaymakamlığı, belediye birimleri, emniyet müdürlüğü, İŞKUR, milli eğitim müdürlüğü, beyaz masa, gibi ilçeye bağlı kurumları kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe yönetim kurulu ile birlikte ziyaret ederek not aldıklarını, aldıkları notlarlada kendilerine düşen görev dağılımlarını yapacaklarını ifade etti.

Karşılıklı sohbetle geçen görüşmelerin oldukça verimli olduğunu söyleyen Özkan, “Bizler toplumsal anlamda sorumluluk hisseden, ülke siyasetine yön vermek isteyen fedakar Cumhuriyet devrimcileriyiz. Amacımız hep birlikte yaşadığımız bu dünyada mutlu ve huzurlu yaşamak. Huzurlu bir dünyayı yeniden inşaa etmek için herkezin üzerine düşen görevi yapması gerektiğine inanıyorum” diyerek ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Selvi Sarıtaç-Kent Yaşam



 

Editör: Haber Merkezi