Avcılar Belediyesi Bülent Ecevit Emekliler Parkı’nda “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla Avcılarlı büyüklerle kahvaltı yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Bizler çocukluğumuzdan beri okullarımızda ant içeriz, bizim andımızda şu vardır, küçüklerimizi sevmek, büyüklerimizi saymak. Biz büyüklerimizi saymak üzere ant içen ulusun evlatlarıyız. Onun için biz buradayız sizlerle beraberiz. Değerli büyüklerimizle birlikte kahvaltı yapmak ve onlarla olan sevgimizi saygımızı ifade etmek istedik. Biz lokmamızı paylaşırken büyüklerini sayan, saygı duyan ve atasına karşı saygılı bir ulusun evlatları olarak ‘Yaşlılar Haftası’nda bir arada olmayı istedik” dedi.


EMEKLİ VE YAŞLI DOSTU BELEDİYECİLİK

Avcılarlı büyüklerle sohbet ederek onların talep ve isteklerini dinleyen Başkan Dr. Toprak, belediyenin yaşlı ve emeklilere yönelik projelerin bilgisini paylaştı.

Başkan Dr. Handan Toprak, “Toplumcu belediyeciliğimizin standartlarından biri olan ‘Emekli ve Yaşlı Dostu’ belediyecilik anlayışımız gereği, yaşlılarımıza evde bakım hizmeti sunulmakta, emeklilerimize Bülent Ecevit Emekliler Parkı’nda her sabah çay ve simit ikramı yapılmaktadır. Evinde yemek yapamayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerine aşevimizden her gün sıcak yemek hizmeti sunulmaktadır. İnşaatı devam eden Huzur ve Konuk Evi projemiz tamamlandığında, yaşlılarımız ve bakıma muhtaç insanlarımız orada sağlıklı bir biçimde belediyemizin hizmetlerinden yararlanabilecekledir. Avcılar’da hiçbir emekli ve değerli büyüğümüz mutsuz olmayacak” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ SORUNLARIMIZLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Kendilerine sunulan hizmetlerden memnun olduklarını belirten yaşlı ve emekliler, bizleri her zaman düşünen bir belediye başkanımız var. Kadın olması, anne olması sebebiyle bizlere bir adım daha yakın. Ayrıca Başkanımız evlerimize ziyarete gelerek sorunlarımız var mı diye bizimle ilgileniyor. Daha ne isteyelim Allah kendilerinden razı olsun diyerek Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi