Küçükçekmece Sefaköy'ün sevilen esnaflarından Sel Oto'nun sahibi olan Iğdırlı Turgut Tarhan'ın kızı Gülen ile Orhan Kaya’nın oğlu Recep, "Mutlu beraberliğin ilk adımı" dedikleri nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Nişan merasimi, çok sayıda davetlinin katılımıyla Beyaz Balo Davet Salonu'nda gerçekleşti.

Nişan törenine katılan Tarhan ve Kaya ailelerinin yakın dostları, genç çiftin mutluluğuna şahitlik ederek duygularını "Iğdır'dan Samsun'a mutluluk yolu" olarak ifade ettiler. Damat tarafının Samsun, kız tarafının ise Iğdırlı olması, farklı kültürlerin kaynaşması olarak nitelendirilen bu özel günde gençler ve aileleri yalnız bırakılmadı.

YÜZÜKLERİ BAŞKANLAR TAKTI

Gençlerin nişan yüzüklerini takacak olan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin şehir dışına çıkması nedeniyle yüzükleri görevlendirdiği iki yardımcısı, Sedat Özkan ve Faysal Güler’in yanı sıra aile dostları İbrahim Yılmaz ve Turgut Çeçe, bu özel anı unutulmaz kılmak adına yüzükleri birlikte taktılar.

Dans eden kızın videosunu çeken Pakistanlı'dan şok cevap Dans eden kızın videosunu çeken Pakistanlı'dan şok cevap

Kent Yaşam Gazetesi ailesi olarak, Tarhan ve Kaya ailelerine genç çift Gülen ile Recep'e, bu güzel yolda huzur, mutluluk, sağlık ve uzun bir ömür diliyoruz.

Editör: Anıl Kılıçlı