Mutlu, huzurlu ve refah bir kent yaratma amacıyla yola çıkan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalcalılardan tam not almış durumda.

Kültür mozaiği Büyükçekmece’de Dünya Dans Günü Kültür mozaiği Büyükçekmece’de Dünya Dans Günü

Kültür sanat ve spor etkinlikleriyle İstanbul’un en önemli ilçesi haline gelen Çatalca’da özellikle spora yapılan yatırım, Çatalcalıları fazlasıyla memnun etti.

ÇATALCASPOR VE ÇATALCA BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

Çatalca halkı ilçeye kazandırılan yüz yıllık hizmetlerin memnuniyetini yaşarken, geçen hafta tam yedi gün yedi gece unutulmaz keyifli ve eğlenceli bir ‘’Erguvan Festivali’’ haftası yaşamıştı. Başkan Mesut Üner bu kez yakın dönemde Çatalca halkının hizmetine kazandırdığı Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde ‘’Spor Gecesi’’ programıyla ilçe halkına ve sporcularına yine unutulmaz bir akşam yaşattı. Spor ve eğlence dolu akşamın başında Başkan Mesut Üner döneminde ilçe sporuna kazandırılan hizmetler tanıtıldı.

ÇATALCA BELEDİYESPOR’A BÜYÜK ALKIŞ

Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan; içinde kapalı spor salonu, kapalı havuz, futbol sahası gibi birçok sosyal alanın olduğu ‘’Spor Adası’’ , ilçe ve ülke sporuna kazandırılan ‘’İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’’, modern ve çok amaçlı yeni ‘’İzzettin Ziya Altınoğlu Stadı’’ , yazları çocukların hizmetine açılan ‘’Açık Havuz’’ ve Başkan Mesut Üner döneminde kurulan an itibariyle 16 farklı spor dalında, 34 konusun uzmanı eğitmen ve 5000 sporcuya spor yapma fırsatı oluşturan, aynı zamanda Balkan Şampiyonu, Avrupa ikincisi sporcular ve Başpehlivan çıkaran ‘’Çatalca Belediyespor Kulübü’’ seyircilerden büyük alkış aldı.

Çatalcaspor Başkanı Hasan Gökçe riyasetinde yeni yönetim ve transferlerin tanıtıldığı gecede, Çatalcaspor futbolcuları, teknik heyeti ve Yönetim Kurulu oldukça moral buldu. Böylesine değerli ‘’Spor Gecesi’’ programıyla cumartesi günü ligdeki ilk maçına çıkacak futbolculara büyük bir güç verdi. Çatalcaspor’da yeni transferlerin takım arkadaşlarıyla uyumu dikkatlerden kaçmadı.

ÜNER: YENİ SEZON SPORCULARIMIZA HAYIRLI OLSUN.

Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’inde organize edilen unutulmaz ‘’Spor Gecesi’’ sonrası açıklamalarda buluna Başkan Mesut Üner; ‘’Yeni sezon öncesi, göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Çatalca Belediyespor takımımız ve hepimizin ortak paydası Çatalcaspor takımımızla birlikte dönemimiz içinde sizlerin hizmetine sunduğumuz Çatalca Belediyesi Millet Bahçemizde spor ve eğlence dolu dayanışma akşamı yaşadık. Biliyor, inanıyor ve tüm sporcularımıza güveniyorum ki Çatalcamızın adı hem yurt içi hem de yurt dışında bu yılda başarılarıyla duyulmaya devam edecek. Yeni sezon hayırlı olsun.’’ dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı