31 Mart 2024’te gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerine bir aydan az süre kalırken, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli İzmit'te AK Partili Meclis üyesinin hareketleri sosyal medyada Kocaeli İzmit'te AK Partili Meclis üyesinin hareketleri sosyal medyada

GÜZEL: İSTANBUL BAŞARDI, ÇATALCA DA BAŞARACAK

Güzel’in bugünkü gezilerine CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de eşlik etti. Çelik ile beraber Çatalca’da seçim çalışmalarını sürdüren Güzel şunları söyledi:

“İstanbul’un 39 ilçesinde de “Hizmette Tam Yol İleri” diyerek çıktığımız bu yolda dur durak bilmeden çalışacağız. İnanıyoruz ki 1 Nisan sabahına İstanbul’un 39 ilçesini de kazanmış bir şekilde uyanacağız. Üreticimizin ve tüketicimizin sorunlarını biliyoruz. Söz veriyoruz, mevcut yönetim tarafından tutulmayan kapalı pazar sorununa çözüm sağlayacak, pazarcılarımızın en büyük sorununa çare olacağız. 5 yıl önce göreve gelen Sayın Ekrem İmamoğlu ve mesai arkadaşları özellikle kırsal mahallelerde yaşayan hemşehrilerimize yönelik destekleriyle, bugüne kadar görülmemiş bir şekilde üreticilerimize can suyu oldu. Biz de “İstanbul başardı, Çatalca da başaracak” sözüyle yola çıkıyoruz. Çatalca, 2019’dan bu yana sosyal demokrat belediyecilikten uzak günler geçiriyor. Çatalca’mızın her bir ferdiyle ortak akıl kuracak, onların yönetimdeki sesi olacağız.”

BAHARIN HABERCİSİ MARTENİÇKA BİLEKLİĞİ

Güzel seçim gezilerinin ardından Cumhuriyet Meydanında bulunan CHP standını ziyaret etti, marteniçka bilekliği dağıttı. Güzel, konuşmasında şu sözleri söyledi:

“Bir Rumeli geleneği olarak marteniçka, baharın gelişini simgeliyor. Geleneğe göre marteniçkalar, kırlangıç ya da leylek görene kadar insanlarla beraber kalıyor. Biz de Çatalca CHP İlçe Başkanlığı olarak bu günü kutluyoruz, tüm hemşehrilerimize kutlu olsun.” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı