Tüm detaylarını Başkan Mesut Üner’in bizzat takip ettiği sünnet şölenin hazırlıkları günler öncesinden başladı. Çatalca Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen çağrıyla çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler kayıt işlemleri için belediyeye davet edildi.

Kaydı yaptırılan çocuklar bizzat Çatalca Belediyesi tarafından hastaneye götürülüp sünnetleri yaptırıldı.

COŞKU DOLU SÜNNET ŞÖLENİ KORTEJİ

Sünnet şöleni etkinlikleri Çatalca Belediyesi önünde başlayıp, şölenin yapıldığı Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’ne kadar devam eden yoğun katılımlı kortejle başladı. Başkan Mesut Üner’inde bizzat katılım sağladığı kortejde sünnet çocukları, sünnet çocuklarının aileleri ve Çatalca halkının coşkusu görülmeye değerdi.

SÜNNET MEVLİD-İ ŞERİFİ OKUNDU

Kortej sonrasında şölenin gerçekleştiği Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’ndeki Camide sünnet mevlid-i şerifi okundu. Sünnet mevlidinin bitimine müteakip katılımcılara yemek ikramı sonrası ise sünnet çocuklarına sünnet kınaları yapıldı.

Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi! Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi!

ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE

Sünnetleri yapılan 200 çocuğa Başkan Mesut Üner tarafından bisiklet hediye edildi. Başkan Mesut Üner’in bisiklet hediyesi sürprizi sünnet çocuklarını ve ailelerini oldukça mutlu etti ve sünnet şöleni coşkularını doruklara çıkardı.

RUMELİ EKREM COŞTURDU

Coşkulu kortej, sünnet mevlidi, yemek ikramı ve sünnet kınasından sonra Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nin eşsiz ortamında eğlence tavan yaptı. Önce Çatalca ilçesinin yerel sanatçılarının sahnesi sonrası Rumeli ve Balkan müziğinin sevilen ismi ‘’Rumeli Ekrem’’ sahne aldı. Her iki sahne sonrası Çatalca halkı yine Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nin eşsiz ortamında unutulmaz neşeli ve eğlenceli bir akşam yaşadı. Yine kusursuz gerçekleşen bir organizasyon sonrası sünnet şölenine katılan Çatalca halkı Başkan Mesut Üner’e teşekkür ederek, memnuniyetlerini iletti.

ÜNER: DÜNYADA HİÇBİR ŞEY ÇOCUK GÜLÜŞÜ KADAR DEĞERLİ DEĞİL

Sünnet şöleni etkinliği sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ’Dünyada hiçbir şey çocuk gülüşü kadar değerli değildir. Bizde Çatalca ilçemizde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yüzünden tebessümün hiç eksik olmaması için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Bugünde artık bir Çatalca geleneği haline gelen sünnet şölenimizde gün boyu çocuklarımızla birlikte olduk. Böylesine çocuklarımız için çok önemli bir güne ve şölene ilçe halkımızda çok yoğun bir katılım sağladı. Bu anlamda kıymetli halkımıza da çok teşekkür ederim. Rabb’im bize inşallah damatlıklarını da görmeyi nasip eder. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yüzünden tebessümün hiç eksik olmaması için gece-gündüz demeden çalışmalarımıza ilk günkü aşkla durmaksızın devam edeceğiz. Daha nice değerli etkinliklerimizle kıymetli halkımızla olmak umudu ve dileğiyle kalın sağlıcakla.’’ dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı