31 Mart 2024’te yapılması öngörülen mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala il, ilçe ve muhtar adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi’nde sorumluluk sahibi özelliğiyle bilinen Tülay Has, mahalle muhtarlığı için adaylığını açıkladı.

Kadın, genç ve hizmet odaklı bir yönetim şekli vadeden Has, diğer yerel yönetimlerle de uyumlu olarak çalışıp Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki tüm eksikleri tamamlayacağının sözünü verdi. Has, muhtar azası olarak görev yaptığı için işleyişe aşina olduğunun da altını çizerek, kreşler gibi geleceği şekillendiren kurumlarda da görev almış bir aday.

Tülay Has, 2019 yılında Çin’in Wuhan eyaletinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin ülkemizde görüldüğü tarihten itibaren Kartal Kaymakamlığı tarafından özel olarak görevlendirilmiş ve yerel anlamda üst düzey bir yöneticilik örneği sergilemişti.

Has, ayrıca 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Kartal’a gelen depremzede ailelerin bakımı konusunda da çalışma yürütmüştü.

TÜLAY HAS: EKSİKLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUM

Adaylık açıklamasını yapan Tülay Has, “Mahallemizi tanıyorum uzun zamandır burada yaşamanın ve aktif görevlerde mahalle sakinlerimizle yakından ilgilenmem sebebiyle eksikleri ve yapılacak şeyleri çok iyi biliyor ve çözümleri için projeler üretiyorum. Siz mahalle sakinlerime hizmet için geliyorum.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek

TÜLAY HAS KİMDİR?

Tülay Has, 1971 Sivas Şarkışla doğumluyum. Evli 2 çocuk annesiyim ve 35 yıllık evliyim. Babamın memuriyeti sebebi ile Sivas’tan, Tokat'ın Turhal ilçesine yerleştik.

Eğitimlerimi Turhal’da tamamladım. 1989 yılından beri, İstanbul'un Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. Çeşitli özel kurumlarda halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yaptım, ayrıca kreşlerde görev aldım.

3 dönemdir muhtar azası olarak görev yapmaktayım. Azalık dönemimde halkımızla iç içe, aktif olarak alanlarda çalıştım. Covid-19 salgını sırasında Kartal Kaymakamlığı’nın görevlendirmesi neticesinde hasta takibi görevlerini layıkıyla yerine getirdim.

Ayrıca 6 şubat depremleri sonrasında mahallemize gelen depremzede ailelerimizin bakımıyla ilgilendim.

Editör: Anıl Kılıçlı