Gazeteci Cem Küçük, katıldığı bir programda iş insanı Cem Boyner hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Küçük, "Çapulcuyum diyen Cem Boyner inceleme altında! Gezi soruşturmasının bir ayağı daha olacak: İş insanları, gazeteciler ve sanatçılar da soruşturmaya dahil edilecek." ifadelerini kullandı.

Bu AVM’ler Eskiden Deprem Alanıydı! İşte Şaşırtan Liste Bu AVM’ler Eskiden Deprem Alanıydı! İşte Şaşırtan Liste

Bu açıklamalar, Gezi Parkı olaylarına yönelik yeni soruşturma dalgasının işaretleri olarak yorumlandı. Özellikle iş dünyası, medya ve sanat camiasından bazı isimlerin de inceleme kapsamına alınabileceği belirtiliyor.

Gezi Parkı olayları sürecinde yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Cem Boyner’in, soruşturma çerçevesinde nasıl bir sürece dahil edileceği merak konusu.