Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Kadın Kolu’nun organize ettiği, Hasan Doğan Spor Kompleksi’nin bahçesinde kurulan ve Bin kişilik olduğu belirtilen dev iftar sofrası havadan da drone aracılığıyla görüntülendi.

Yoğun katılımın yaşandığı, dikkat çeken iftar programına; CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili  Zeynel Emre, Milletvekili Adayları; Turan Aydoğan, Hüseyin Özkahraman, Erdal Sarıkaya, İlçe Başkanı Özgür Çelik, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan kuran tilaveti ve dualarla açılan iftarın ardından, Semazen gösterisi de büyük beğeni topladı.

Programda konuşan CHP Bahçelievler İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmaz, “İlçemizde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için büyük bir sofrada buluşmak istedik. Yoğun katılımın yaşanması bizi çok mutlu etti. Bu organizasyona katılan ilçe halkımıza ve bu büyük çalışmaya imza atan, destek veren, emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bahçelievler İlçe Başkanımız Özgür Çelik ve eski İl Başkan Yardımcımız Ali Haydar Kahraman’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik’in, diğer ilçe yöneticileri ve ana kademeleriyle olan sıcak ilişkisinden ve iş birliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, 24 Haziran seçimlerine değinerek “Hep birlikte el ele omuz omuza iktidara yürüyoruz. Birlikteysey güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi