Bu uygulamayı yaparken gezi parkı şehitlerini anarken gezi davalarında hukuksuz yargılamalara ve gezi tutsaklarına durumuna da dikkat çekti.

Uygulama diğer bir yanı ile de Akbelen başta olmak üzere ülke genelinde orman kıyımına, yeşil katliamına da dikkat çekti.

CHP EYÜPSULTAN’DAN AÇIKLAMA

CHP Eyüpsultan ilçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 2020 – 2023 faaliyet raporumuza QR kodunu okutarak ulaşabilirsiniz.

İlçe Başkanlığımızın 38. Olağan kongresinde 3.5 yıllık görev süremizde yaptığımız çalışmaları içeren faaliyet raporumuzu temsili bir orman düzenleyerek Gezi parkı şehitlerimizi anarak ve Orman kıyımlarına dikkat çekerek örgütümüze ve misafirlerimize sunduk.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Fazlasıyla hissettiğimiz iklim krizini ve buna rağmen aymaz bir şekilde sürdürülen rant ve yapma uygulamaları, yaşadığımız şehir İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde kuraklık kapıda.

Buna rağmen maalesef orman kıyımları, beton yatırımı, maden vb işlemler aralıksız sürmektedir.

Son örneği AKBELEN.

Yaklaşık bir aydır insanlar toprağına, suyuna, doğasına özetle geleceğine sahip çıkıp cesurca mücadele göstermektedir.

Eyüpsultan’da arsa satışına doymayan, boş gördüğü her yere imar izni çıkarmak isteyen zihniyet Akbelen’de de tezahür ederek sürdürülebilir olmayan maden sebebiyle açık açık katliam yapmaktadır. Sürdürülebilir olmayan bir maden işletmesi için Türkiye Ormancılar Derneğinin tespitine göre şu ana dek en az 40 bin tane ağaç kesilmiştir!

İşte tüm bu sebeplerle CHP Eyüpsultan ilçe faaliyet raporumuzu dijital bir tabanda hazırlayıp bu QR kod ile tüm örgütümüze sunulmuştur.

Editör: Anıl Kılıçlı