Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının ağırlıkta olduğu soruşturmalar sürüyor. Son olarak bir başkan hakkında tutuklama kararı verildi.

Antalya Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, Manavgat Belediyesi'ne yönelik "yolsuzluk" soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişiyi gözaltına almıştı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde ifade işlemleri tamamlanan, aralarında CHP'li Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın da bulunduğu 25 şüpheli ise 4 gün süren işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Manavgat Adliyesi'ne sevk edilmişti.

İmamoğlu'nun mesajı Büyükçekmece'de okundu
İmamoğlu'nun mesajı Büyükçekmece'de okundu
İçeriği Görüntüle

TUTUKLANDI

Manavgat Adliyesi'ndeki ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Niyazi Nefi Kara, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.