Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi, Bahçelievler Belediye Meclis Üyeliği için Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümü 1. sınıf öğrencisi Mehmet Yiğit Çelik'i gösterdi.

Genç aday seçim çalışmaları kapsamında saha gezmeleri yapıyor. Çelik'in yaşı sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medyada bazı hesaplar tarafından paylaşılan videoda "Aday o kadar küçük ki annesiyle geziyor" yorumları yapıldı ancak gerçek böyle değil. Mehmet Yiğit Çelik belediye başkan adayı değil, Bahçelievler Belediyesi Meclis Üyesi Adayı. Yanındaki kadın ise annesi değil DEVA Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Nalan Ilgın.

Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

BABACAN'DAN CEVAP

Babacan sosyal medya paylaşımında, genç bir meclis üyesi adayının sadece genç göründüğü için, özellikle gençler tarafından eleştirildiğini belirtti. Babacan, Salih Memecan'ın bir karikatürünü de paylaşarak şunları kaydetti:

"Bir meclis üyesi adayımız genç olduğu, genç göründüğü için, en çok da gençler tarafından eleştirilmiş. 34 yaşında ekonomi bakanı olmuş biri olarak, her seçim bilgisayar oyunu oynuyor taklidi yaparak genç görünmeye çalışan siyasetçilerdense ben olsam Yiğit’in, Yiğit gibilerin siyasette olmasını tercih ederdim. Biz her kademede gençlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Eskilerin dediği gibi; "Bakma böyle genç göründüğüne." Enflasyonu tek haneye indirdi :)"

Editör: Anıl Kılıçlı