Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde müteahhide söylediği sözler sosyal medya gündemini salladı.

"NE DİYOR YA BU?"

Erdoğan, işin 36 ayda biteceğini söyleyen müteahhide "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih'in torunusun? Ne yapıyorsun sen?" diyerek çıkıştı. Erdoğan, müteahhidin sonradan 30 ay demesi üzerine de, "36 aydan başladı, 30 aya indi. Ne diyor bu? Bu müteahhidi değiştirelim biz" dedi.

"SEN NASIL FATİH TORUNUSUN?"
Müteahhidin "24 ay efendim" demesi üzerine, Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sen, Kanuni Sultan Süleyman'ı duydun mu, tanıdın mı? Süleymaniye'yi ne kadar zamanda bitirdi? 24 saat anlayışıyla çalışacaksınız ve burayı kesinlikle önümüzdeki yıl bugünlerde bitirmeniz lazım. İcabında, vardiya sistemlerini değiştireceksin. Burada kimse rahatsız olmaz sen merak etme. Gece gündüz full time çalışacaksınız."

Müteahhidin daha sonra 12 ay sözünü vermesiyle Erdoğan, "Şahit olun, söz diyor" ifadelerini kullandı.

"GÖZÜMÜZÜ 2053'E DİKTİK"

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümüne ulaştığımız bu yıl 2023 vizyonumuzun çoğunu hayata geçirmiş olmanın şevkiyle gözümüzü 2053'e diktik. Rabb'imiz bize o günlere erişmeyi nasip eder etmez orasını bilemeyiz. Ama gençlerimizin gözlerinde 2053 hedeflerimizi hayata geçirecek azmi ve coşkuyu görebiliyorum. Dünyanın en büyük on ekonomisinden biri haline gelme yolunda ilerleyen Türkiye için ne 2053 ne 2071 ne de daha öteye uzanan hedefler artık birer hayal değil. Sizlerin de tüm hesaplarınızı ilk etapta Türkiye'nin 2053'te ulaşacağı yere göre yaptığınıza inanıyorum."

Editör: Anıl Kılıçlı