Sosyal medyada içerik üreten Ecem Taşer, çektiği tatil videosuyla ortalığı salladı. Eşi olmadan arkadaşlarıyla tatile çıktığından bahsettiği bir video yayımlayan fenomen Taşer, daha sonra sosyal medyada linci yedi.

Olay yaratan video;

LİNÇLERE CEVAP VERDİ

Taşer, şu ifadeleri kullandı:

"Bir şeyi çok merak ediyorum, insan sadece kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile gitti diye nasıl bu kadar hakaret nasıl bu kadar aşağılık olabilirsiniz ya! Twitterda gündem olmuş. Sorun ne? Sorun ne biliyor musun sorun sizin pis zihniyetinizde! Ne oluyor? Bir kadın tek başna tatile gidince ne oluyor sizin kafanızda? Nasıl bir ailede büyüdünüz?

Nasıl yetiştirilme tarzı, ailenizde ne gördünüz? Ne gördünüz bu kadar aşağılık olacak, ne yaşadınız ya? Bu kez gerçekten kadınlar destekçim. Binlerce kez teşekkür ediyorum. Çünkü anlatmak istediğimi sonunda birileri anlayabildi. Ama ülkemin o çok şahane yobaz erkekleri kafayı yediler. Gerçekten hiç üşenmem hakaretlerin hepsine hakaret davası açarım kafayı yersiniz. Yalvartırım."

Taşer ayrıca arkadaşıyla olan Whatsapp konuşmalarını da yayınladı;

Elon Musk ile Mark Zuckerberg'in dudak dudağa fotoğrafı gündem oldu Elon Musk ile Mark Zuckerberg'in dudak dudağa fotoğrafı gündem oldu

Editör: Anıl Kılıçlı