İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Esot Sanayi Sitesi'nde yapılan seçimli olağan kurulda, Esot Sanayi Sitesi yeni yönetim kurulu başkanlığına oy birliği ile Nurullah Şirin seçildi. Yapılan seçimli olağan kurula, Esot'un kurucu başkanı Özkan Karayel sağlık problemi gerekçesiyle katılamadı.

Esot Sanayi Sitesi'nin seçimli olağan kurulu, Esot Sanayi Sitesi'ndeki sosyal tesislerin toplantı salonunda yapıldı. Kurulun açılış bilgilendirme ve raporların okunmasını Esot Sanayi Sitesi Müdürü Çetin Çetin yaptı. 9 maddelik ve tek listeli genel kurulun divan heyeti Arif Akpınar, Hüseyin Çelik ve M. İhsan Yağız isimlerinden oluştu.

Divan heyetinin yerlerini almasından sonra, yapılacak seçimli olağan genel kurul ile teknik bilgilendirme sunumunu Bakanlık Temsilcisi yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, gündem maddelerinin okunmasına, müzakere edilmesine ve oylanarak karara bağlanmasına devam edildi. Gündem maddelerinin büyük çoğunluğu oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

Otobanda serçeyi kurtarmak isteyen adama kamyon çarptı Otobanda serçeyi kurtarmak isteyen adama kamyon çarptı

Gündem maddelerinin okunmasını ve bilgilendirme konuşmalarını Esot Sanayi Sitesi Müdürü Çetin Çetin yaptı. Sakin bir havada gerçekleşen seçimli olağan genel kurulda, eski yönetim kurulu adına bilgilendirme konuşmalarını 2. Başkan Ömer Çelik yaptı.

Seçimli Olağan Esot Genel Kurulu'nda oy birliği ile seçilen yeni yönetim ve denetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Esot Sanayi Sitesi Yeni Yönetim Kurulu Asıl Liste:

- Nurullah Şirin

- Volkan Yaman

- Eray Ersin

- Selami Çelik

- Halit Esen

Esot Sanayi Sitesi Yeni Denetim Kurulu Asıl Liste:

- Hande Ertuğrul

- Arif Akpınar

Editör: Editör Yazar