Toplantıya ev sahipliği yapan Kızılay İstanbul Merkez Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve önceki dönem AK Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çalış, ev sahipliği yaptığı “Ak Ağrı Platformu” toplantıları Kartal Saklı Köşk kafe de gerçekleşti. Çalış, birlikte çalışmanın önemine değinirken, “ Birbirinden değerli hemşehrilerimle tanışmaktan ve sizleri ağırlamaktan onur duydum.” dedi. Toplantıda birlik ve beraberliğin yanı sıra Ülke gündemi ve önümüzdeki seçimlere nasıl hazırlanırız gibi konular istişare edilirken bir sonraki dönemde Ağrılılar olarak daha güçlü bir Ak Parti adına, yapılacak seçim stratejileri belirlenerek toplantı sonlandırıldı.

ÖSÜN: GÖNÜLDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

Programda söz alan platform üyelerinden önceki dönem Ak Parti Meclis Üyesi Yaşar Ösün, siyasetin uzun soluklu bir maraton olduğunu belirtti. Ösün, “İlk kez AK Parti teşkilatlarında siyaset yapan teşkilat mensubu Ağrılı gönüldaşlarımızla bir araya geldik.” ifadesinde bulundu. Ösün, gönül birlikteliği toplantılarımızın artarak devam edeceğini belirtti.

BULUT: ÜLKEMİZ VE AĞRI İÇİN OLANCA GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Daha sonra söz alan AK Parti İstanbul  İl yönetim kurulu üyesi Av. Erol Bulut AK Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Osman Nuri Kabaktepe'nin selamlarını ileterek tüm dünyayı kasıp kavuran pandeminin ülkemizi de etkilediğini böyle olağanüstü bir durumun insan ilişkilerinde bir yabancılaşmaya sebep olduğunu belirtti. Bulut, “Böyle bir atmosferde bir araya gelmemize vesile olan platform üyelerine teşekkür ederim.  Ülkemiz ve Ağrı için olanca gücümüzle çalışmaya hazırız.” dedi.

KARAKAYA: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Söz alan AK Parti Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı İskender Karakaya, grup üyelerine teşekkür ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK partinin güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmek arzusuyla önemli bir yol kat ettiğini belirtti. Karakaya, “Geçmişte olduğu gibi gelecekte de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda konuşan diğer protokol üyeleri ise şu şekilde konuştu;

Radyo programcısı, yazar aynı zamanda  Ak Parti Sultangazi meclis üyesi Umut Öztürk, “Uzun bir süre  istanbuldayım, yoğun bir iş temposu oldu. Dolayısıyla hemşehrilerimden uzak kaldım. Bu vesile ile gönüldaşlarım ile birlikte hasret gidermenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi. AK Parti Kartal ilçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Nimet Gündoğdu ilçe başkanı Sn. Ebubekir Taşyürek’in Selamlarını ileterek “Biz Ağrılıar olarak Kartal'da bu sinerjiyi yakaladık. Umarım bunu İstanbul geneline yayar ülkemiz için Ağrı için faydalı işler yaparız.” dedi. Beyoğlu Belediyesi meclis üyesi Metin Güneş grup üyelerinin yaş ortalamasının çok genç olduğunu belirterek bunu kendisini heyecanlandırdığını gençlerle çalışmanın kendisine müthiş bir haz verdiğini belirterek siyasetinin eski denklemlerinden sıyrılıp yepyeni bir sayfa açmak gerektiğini belirtti. Duygu ve düşüncelerini paylaşmasını istediğimiz Tuzla Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Güven Yiğit, “Son derece nezih bir ortamda hemşehrilerim ile birlikte olmaktan son derece mutluyum ve gelecekte güzel işler başaracağımıza inanıyorum.” dedi. Konuşmada söz alan Sultanbeyli Belediyesi meclis üyesi Osman Barik, “Sultanbeyli'de Biz Ağrılılar olarak çok ciddi başarılara imza attık. Aynı şekilde  birlik beraberlik ve dayanışmanın  devam ettiğini bilmenizi isterim. Bu anlamda Biz Ağrılılar olarak Sultanbeyli'de üzerimize düşen göreve hazırız.” dedi. Yine Pendik belediyesinde meclis üyesi İdris Bilici Pendik’te Ağrılıların çok yoğun yaşadığı İstanbul'un 39 ilçesinden biri.  Bu anlamda kendimi memleketinde hissediyorum. Sizlerle beraber AK Parti'de siyaset yapmanın gururunu yaşıyorum.” ifadelerine yer verdi. Toplantıya katılan Sancaktepe ilçe başkan yardımcısı Cemal Aytekin, “Son derece verimli olduğunu düşündüğüm bu akşam ki gönül birlikteliği toplantısında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

KATILIM SAĞLIYAN DİĞER PROTOKOL ÜYELERİ

Ayrıca toplantıda bulunan ÖD. Doğubeyazıt İlçe Başkanı Av. Nebahat Öner, Sultanbeyli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Merve KAYA, Sultanbeyli İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Hamdemirci, ÖD. Sancaktepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İnci Deniz, Sultanbeyli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Altun, Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Esen, ÖD.Ağrı İl Başkan Yardımcısı Tamer Yıldız, Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Reis Turan, katılım sağladı.  

Toplantıya video konferans yöntemiyle katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Esenler Belediye Başkan’ı ve İBB. Meclis Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK. Üyesi Muhammed İkbal Gülçin, grup üyelerini selamlayarak iyi dileklerini bildirip toplantının hayra vesile olmasını dilediler. Toplantıya hatip olarak katılan Kartal Fazilet ve Saadet Partisi Kurucu İlçe Başkanı önceki dönem Kartal ve İBB Meclis Üyesi Yüksek Mimar Hüseyin Karakaya, yeni Türkiye’de gençlere çok önemli görevler düştüğünü belirterek, siyasi tecrübelerini paylaştı. KENT YASAM

Editör: Haber Merkezi