Büyükçekmece İlçe Başkanlığına İlker Gürbüz’ü, Beylikdüzü İlçe Başkanlığına İsmail Damat’ı atayan il yönetimi son olarak da Çatalca İlçe Başkanlığı´na eski ilçe başkanı Selim Güçbilmez´i atayarak, 3 ilçenin de ilçe başkanlarını belirlemiş oldu.

KONGRESİZ BAŞKAN GÜRBÜZ
Daha önce Büyükçekmece İlçe Başkanlığı yapan ve bir dönemde belediye başkan adayı olan İlker Gürbüz Büyükçekmece İlçe Başkanlığı´na atandı.
Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Büyükçekmece ilçe başkanı Hatice Bozdağ görevini yeni başkan İlker Gürbüz´e törenle devretti.

İlçe başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine Ak Parti İstanbul milletvekili Mehmet Metiner ve çok sayıda partili katıldı.
İlker Gürbüz bugüne kadar delege karşısına çıkmadan 3.kez atanan ilk isim oldu. Hiçbir kongreye girmeden 3.kez başkan olan ve 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adaylığını hedefleyen Gürbüz bundan sonra nasıl bir yol izleyecek merak ediliyor.

GÜÇBİLMEZ KALDIĞI YERDEN DEVAM
Çatalca AK Parti Başkanlığı İlçe binasında yapılan devir teslim töreni ile Selim Güçbilmez başkanlık görevini resmen devir aldı.
Çatalca Belediye Başkan adayı olan ve sonrasında ilçe başkanı olarak göreve atanan, ardından yapılan kongre ile ilçe başkanlığına seçilen Savaş Barutçu görevden alınmıştı. İki kez görevden alınan Barutçu, parti binasında yapılan törenle görevi Selim Güçbilmez’e devretti. Törene Çatalca’dan sorumlu İl Yöneticisi Metin Karakaş , Belediye Meclis Üyeleri ve bir çok partili katıldı. Güçbilmez’in bundan sonraki süreçte nasıl yönetimi oluşturacağı merakla bekleniyor.

BEYLİKDÜZÜ AKP İLÇE BAŞKANLIĞI'NA Av. İSMAİL DAMAT GETİRİLDİ
AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Av. Sabri Esenden boşalan, Beylikdüzü AK Parti İlçe başkanlığına Av. İsmail Damat getirildi. İstanbul genelinde en çok merak edilen ilçelerden birisi olan Beylikdüzü ilçe başkanlığına getirilen Av. İsmail Damat Beylikdüzü ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen temayül sonrasında ismi öne çıkan adaylar arasında yer alıyordu. Beylikdüzü ilçesi üzerinde çok hassas bir inceleme yapan AK Parti İl Başkanlığı Av. İsmail Damat'ta karar verdi.

Senay BADUR- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi