EMRAH TOPKAYA: ÖRNEK BİR PAZAR KURDUK

Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Emrah Topkaya, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Topkaya, kurbanlık satıcılarının kahvaltı servisi, duş, barınma gibi tüm temel ihtiyaçlarının her gün belediye tarafından karşılandığını açıkladı.

Topkaya, bölgenin Bakırköy Belediyesi tarafından gerekli denetim ve sağlıkkontrollerinden geçirildiğini, örnek bir kurban satış alanı dizayn ettiklerini ifade etti.

Pazar alanında koku giderici ve dezenfektan ilaçların sık kullanıldığını belirten Topkaya, bölgedekilerin suya kolay ulaşımın sağlandığını ve sağlık kontrollerinin yapıldığını söyledi.
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen kurbanlık satıcılarının pazar alanından memnun kaldığını vurgulayan Topkaya, bayram öncesi gerekli tüm önlemlerin alındığını ve hiçbir sorun yaşanmadığını belirtti.

KURBANLIK SATICILARI MEMNUN

Gazetemize konuşan kurbanlık satıcıları da Pazaryeriyle ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. Kars’tan Bakırköy’e gelen Gürsel Kösele, “Burada her şeyimiz belediye tarafından karşılandı. Durumlarımız çok iyi, Bakırköy Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.
Uzunköprülü İsmail Yılmaz, “35 senelik kurbancıyım, en iyi gördüğüm pazar burası. Her yer temiz. Belediye her sabah kahvaltımızı getirdi, isteyenleri her akşam hamama götürdü. Barınma sorunumuz da çözüldü” dedi.

20 BİN METREKARELİK PAZAR

90 metrekarelik çadırlardan oluşan pazaryeri, 20 bin metrekarenin üzerinde bir alana konuşlandırıldı. Çadırların tamamı, kurbanlık satıcıları tarafından aktif şekilde kullanıldı.
Özgür Deniz Kaya-Kent Yaşam
Editör: Haber Merkezi