Selvi SARITAÇ/ Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun desteği, İBB CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever'in organizasyonuyla Leyla Gencer Opera ve Kültür Merkezinde "Dün başarmıştık, bu gün gene yaparız" konulu panel düzenlendi. 

70'li yılların Gençlik Kollarının katıldığı panele Hasan Fehmi Güneş, Ali Topuz, Nurettin Sözen ve Erol Tuncer konuşmacı olarak katıldı. Panelistlerden Nurettin Sözen'in konuşmasının ardından panele katılan bir gurup "Yeşili ve doğayı katlettiği" iddiasıyla Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü protesto etti.



Albatros sahilinde yapılacak olan imar değişikliği nedeniyle sahil şeridinin yok olacağını dile getiren protestocular " Albatros halkındır satılamaz " diyerek tepkilerini dile getirdi. 

Moderetörlüğünü Miyase İlknur'un yaptığı panelde "Albatros Halkındır Satılamaz" sloganları atan gruba güvenlik görevlileri değil, partililer müdahale etti.
 

Karşılıklı tartışmaya dönüşen protestoda Moderatör Miyase İlknur, "Yaptığınız çok ayıp, tepkinizi böyle göstermeyin. Soru cevap bölümünde sizlerede söz vereceğim, o zaman sıkıntınızı dile getirirsiniz" demesine rağmen uyarıyı dikkate almayan grupla, partililer arasında arbede yaşandı. 
Bina dışına çıkarılan guruba "Partinin il merkezi, genel merkezi var. Bir şikayetiniz varsa gidip oraya bildirebilirdiniz" diyen İBB CHP Grup Başkanı Ertuğrul Gülsever protesto eden gurubu araca bindirilerek salondan uzaklaştırıldı. Gülsever "Bunlar çevreci değil, Belediye Başkanı Hasan Akgün karşıtları" dedi. 











SELVİ SARITAÇ- KENT YAŞAM




Editör: Haber Merkezi