4.Olağan genel kurulun K.Çekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz. AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Küçükçekmece AKP İlçe Başkanı Mustafa Korkut, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu Türkiye Saha Komiserleri Genel Başkan yardımcısı Metin Özdemir, Güngören Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Atilla Kırali, Avcılar Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Yunus Yıldırım, Küçükçekmece seki Belediye Başkanı Enver Şengül, İstanbul eski ile Başkan yardımcısı yetkin Karataş kulüp Başkanları ve kongre delegeleri katıldılar.



Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Şahin çoğunluğun sağlandığını belirterek 4.Olağan genel kurulu divan başkanlığına Trakya Rumeli Balkan Gönül Birliği Platformu Başkanı Gökhan Aygün, kâtip üyeliklerine Güngören Kulüpler Birliği Onursal Başkanı Hakan Cemal Ergin ve Avcılar Kulüpler Birliği Başkanı Yunus Yıldırım getirildi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Belediye olarak her zaman sporun yanında olacağız. Küçükçekmece’de hizmet sadece spordan ibaret değil. Keşke bu yardımlarımızı daha da arttırtabilsek” diye konuştu.

Gençtürk “Bu bir ekiş işidir. Herkese aynı mesafede hizmet vermeye çalışıyoruz. 3 yıl boyunca daha iyi işler yapmaya çalıştığımızı göreceksiniz. Spora hizmet etmek için yola çıktık. Bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay değil” şeklinde konuştu. Başkan Seymen Gençtürk,Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür plaketi verdi

Yılmaz AKTEPE-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi