Yabancı dil her sektör de önemli bir yere sahip. Buna Tıb sektörler arasında Tıb sektörünü de sayabiliriz. Bu alan da yabancı dide yazılmış yayınları incelemek Dünya’yı takip etmek demek. Dünya üzerinde en çok sağlık alanında gelişime ihtiyaç var. Hala tedavisi olmayan hastalıklarımız var. Bu alandaki araştırmaları takip etmek ve uygulamak Dünya ile bir gelişmek demektir.

Siz de tıb metin çevirisi bağlantılarını inceleyerek bu konuda yazılmış yazılara bakabilirsiniz. Eğer Tıb alanın da yeniliklerle ilgileniyorsanız bağlantısından yararlanarak makalelerinizi çevirin.


Protranslate’in birçok güzel yanı var. Bunlardan bir tanesi de . İstediğiniz konularda ki makaleleri artık online makale çevirisi bağlantısını kullanarak istediğiniz kadarını anında çevirebilirsiniz.


Kariyer başlangıcınız için son sınıfta hazırlayacağınız bitirme teziniz çok önemli. Tez konunuz soyutsal sanat çalışması ise bitirme tezi abstract çevirisi imkanı sunmakta protranslate. Yabancı diller de yazılmış olan tezleri inceleyebilirsiniz. Siz de kendi bağlantısından yararlanarak araştırmanızı çevirin. Hem de kolaylıkla İngilizcenizi geliştirin.

Editör: Haber Merkezi