Elon Musk Haberleri

Elon Musk haberleri ve güncel Elon Musk gelişmeleri, Elon Musk ile ilgili tüm video, Elon Musk fotoğrafları ve Elon Musk haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


DÜNYA

Elon Musk, X kullanıcılarını üzeceğe benziyor. Musk tarafından yapılan açıklamada her şeyin paralı olabileceği ifade edildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'a "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabını hediye etti.

DÜNYA

Elon Musk'ın geçen yıl Ukrayna'nın Kırım'daki Rus donanmasına yönelik saldırı girişimini engellediği ortaya çıktı.

GÜNCEL

AK Partili Furkan Bölükbaşı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı teke tek kavgaya çağırdı.

DÜNYA

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında gerçekleşmesi beklenen kafes dövüşüyle ilgili ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Musk son olarak ekran...

DÜNYA

Dünyanın merakla beklediği kafes dövüşü için yeni açıklamalar geldi. Meta'nın sahibi Zuckerberg, dövüş hakkında yeni açıklamalar yaptı.

DÜNYA

Elon Musk, şimdi de platformun isminin, logosunun ve adresinin değişeceğini duyurdu. İşte Twitter'ın yeni ismi ve logosu.

GÜNCEL

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Twitter’ın sahibi Elon Musk’a tepki gösterdi. Sarıgül Twitter üzerinden yapılan kısıtlamaları eleştirdi.

DÜNYA

Elon Musk ve Mark Zuckerberg, kafes dövüşü yapacak! Zuckerberg, Musk'ın teklifini kabul etti.

GÜNCEL

Nisana yında dünyanın en zengin iş adamı unvanını kaptıran Elon Musk, unvanını geri aldı.

GÜNCEL

Twitter'daki düzenlemeler nedeniyle Elon Musk'a gösterilen tepkiler bitmiyor. Son olarak İrem Derici de yaşadığı olay nedeniyle Musk'a bir tweet yazdı.

DÜNYA

Twitter'a rakip Bluesky, şimdi Android'de kullanıma sunuldu. Bluesky nedir, nasıl hesap açılır? Bluesky için davetiye kodu mu gerekli?