Küçükçekmece Halkalı Caddesi’nde aylardır bitmeyen yol çalışması, başta Sefaköy olmak üzere tüm Küçükçekmece’yi felç ederken halkın sabrını da taşırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eliyle yapılan Küçükçekmece Halkalı Caddesi yol çalışması aylardır bitmeyerek başta Sefaköy ve Küçükçekmece ilçesinin tamamı ve yakın ilçeleri de etkileyen bir trafik çilesine döndü.

Maltepe Üniversitesi'nde Gerçekleşen 23 Nisan Çocuk Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu Maltepe Üniversitesi'nde Gerçekleşen 23 Nisan Çocuk Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

İBB ile BEDAŞ- İGDAŞ- TÜRKTELEKOM gibi kurumlar arasında yaşanan aksaklıklar nedeniyle çalışmaların uzadığı belirtilirken, vatandaş aylardır bitmeyen bu yol çalışmasının sorumluluğunu İBB’ye yüklüyor.

TRAFİK KİLİTLENDİ, ELEKTRİK, DOĞALGAZ, İNTERNET KESİLDİ

Sefaköy’ün merkezinden geçen ve halihazırda dar bir cadde olan Halkalı Caddesi'ndeki çalışma, trafik anlamında ilçeyi çok büyük bir sıkıntıya sokmuş durumda. Yaşanan mağduriyetten caddeyi kullanan Küçükçekmeceli olmayan vatandaşlar da büyük oranda etkilenirken en büyük sorunu cadde üzerindeki esnaf yaşıyor. Özellikle dükkanlarının önü aylardır kazılı halde bekleyen esnaflar, kendilerinin ve müşterilerinin yürüyecek yolları olmadığını söylüyorlar. Kazılı şekilde bekleyen dükkan önünde hem geçişler mümkün olmuyor hem de iş yerlerinde doğalgaz, internet ve elektrik kesintileri yaşanıyor. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı