Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla beraber siyasi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Halk buluşması adı altında ziyaretlere devam ediyor. Avcılar’da vatandaşlarla buluşan İmamoğlu konuşma gerçekleştirdi. İmamoğlu birbirinden önemli gündeme dair açıklamalarda bulundu.   

İMAMOĞLU: ALLAH’IN YERİ ORASI

Siyasetin içerisine dinin girmesini eleştiren İmamoğlu, “Allah aşkına milletin inancıyla derdiniz ne? Siyasetinizi kutsalımız olan bu caminin içine nasıl sokuyorsunuz? Cami nedir biliyor musunuz? Safa oturursun, Yaradan’ın önünde belediye başkanı da bir işçi de bir emekçi de bir, eşitlenme yeri, Allah’ın evi, Allah’ın yeri orası. Vaiz koltuğu peygamber efendimizin koltuğu. Orada siyaset yapanları, koruyanları, ödüllendirenleri kınıyorum. Allah’a havale ediyorum. Allah sizi ıslah etsin.” dedi.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

“İNSANLARIMIZI ZEHİRLİYORLAR”

İmamoğlu konuşmasına şu şekilde sürdürdü:

“Amacımız iş yapmak. Amacımız vatandaşımıza hizmet etmek. İyi insan işini iyi  yapan insandır. Görüşü farketmeden insanına hizmet eden iyi yöneticidir. Bakın bazıları napıyor son günlerde? Sırf koltuğunu korumak için, fitneden, yalandan, fesattan, iftiradan geri durmuyor. Montaj işi, şu işi bu işi diyor. Bir müslüman yalan konuşur mu? Kul hakkı yemek, iftira atmak, yalan konuşmak büyük günah. Kalkacaksınız Kemal Kılıçdaroğlu’na, bizlere terörist diyeceksiniz. Bizim insanımızı zehirliyorlar, yalanlarıyla aldatıyorlar.”

“SEFAKÖY-AVCILAR-BEYLİKDÜZÜ METROSU YAPMAMIZ ENGELLENİYOR”

“Göreve geldiğim ilk günden itibaren Sefaköy-Avcılar-Beylikdüzü metrosunu yapmak için can havliyle çalışıyoruz. İki yıldır Cumhurbaşkanlığı Yatırım Planı’nın içine bu hattı almıyorlar. Yani cezalandırıyorlar. Bu metro hattı için tek imza. Kefil değil, imza. Bunu bile siyaseten bu halkın metro ile buluşması için atmayan bu aklı evine yollayın, evine. Size söz, biz bu memleketin hangi ihtiyacı olursa olsun yeni dönemde, siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesin işine adaletle koşacağız. Her şehrin işine koşacağız. Hiçbir zaman vatandaşımızın işini ihmal etmeyeceğiz. Partisi bizden değil diye hiçbir şehri cezalandırmayacağız. Bunlar yaptılar. O yüzden pazar günü gideceğiz mührümüzü Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğu yere hep birlikte basacağız.”

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”

Her bir komşunuzla konuşacaksınız, eşinizle dostunuzla. Konuşun, dertleşin, ikna edin. Aldatan insanlardan kurtulmaları için yardımcı olun onlara. Sandıklara sahip çıkacağız. Sandıklarınızı bırakmayın. İki kişiye oy kullanılacak iş çok hızlı sonuçlanacak. Ellerinzide Türk Bayrakları ile hep birlikte ayağa kaldırıp, okullarınızı terk etmeyip o gün demokrasi bayramını kutlayacağız. Unutmayın bu seçim, sadece bir parti gidip bir  partinin geldiği seçim değil; milletimizin, çocuklarımızın, gençlerimizn geleceğinin seçimi. Geleceğimiz için oy kullanacağız. Size söz pazartesi günü bambaşka bir güne uyanacağız. Bu ülkenin üstündeki kara bulutları def edeceksiniz. Recep Öncel-Yusuf Yiğit-Nazar Çelik