Özel Eğitim Merkezi ile Esenyurt’ta yaşayan engelli çocuklara ve ailelerine destek olmaya çalışan Esenyurt Belediyesi, ‘Özel Çocuk Şenliği’ düzenledi. Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Merkezi tarafından Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde yapılan şenlik, özel çocukların ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Çocuklar ve aileleri belediyenin kendilerine sağladığı özel servislerle kültür m​erkezine geldi.

Şenlikte, özel çocukların eğlenip güzel vakit geçirmesi amacıyla tiyatro gösterisi, atölyeler ve müzikal gösteriler yapıldı. Engelli bireylerin sahne aldığı tiyatro gösterisi, atölyeler ve müzikal gösteriler, çocukları gönüllerince eğlendirdi.

Özel çocuklara umut olmaya devam edeceklerini ifade eden Esenyurt Belediyesi Özel Eğitim Merkezi Şefi Muhammed Alabay: “Burada özel çocuklarımızın eğlenebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlamak istedik” dedi. Özel çocuklar için yapılan bu etkinliğin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Alabay, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi