Özellikle genel ve yerel seçimlerin ardından İYİ Parti'de oldukça fazla istifa olayı yaşanmıştı. İstifa dalgasını başlatan isimlerden biri de Bahadır Erdem olmuştu. Erdem bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin TBMM'deki haftalık grup toplantısında bizzat genel başkan Özgür Özel tarafından rozeti takılarak resmen CHP'li oldu.

TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 45 dakika süren görüşme yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına "Bu kürsüden tüm yurttaşlarımıza yönelik üye kampanyası başlatmış, babaevine, Atatürk'ün evine gençleri davet etmiştik. Bu haftada dördüz kardeşler üye oluyor. Bugün 35 yıllık bir akademisyen, bundan sonraki süreçte katılımıyla bize güç verecek Bahadır Erdem babaevine katılıyor." sözleriyle başlayan Özgür Özel, partiye üye olan dördüz kardeşler ile İYİ Parti'den istifa eden eski İYİ Parti GİK üyesi Bahadır Erdem'e rozetlerini taktı.

ERDEM: HEP DOĞRULARI VE GERÇEKLERİ SAVUNDUM

Bahadır Erdem burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

- "CHP’nin her bir neferini sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu benim için ve ailem için çok önemli günde, sayın genel başkanımıza söylediği sözler için çok teşekkür ederim. Üç kız babası bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, hukuk hocası olarak, hayatım boyunca, hep doğruları ve gerçekleri savundum.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Kobani Davası kararları; Selahattin Demirtaş'a büyük hapis cezası Kobani Davası kararları; Selahattin Demirtaş'a büyük hapis cezası

"Bunları Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerinin hepimize verdiği güçle yaptım. Şimdi de beni aranıza kabul ettiniz. CHP’nin bir neferi olarak her birinizle birlikte Türkiye’de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için laik, bilimin ışığında çağdaş eğitimle gençlerimizin eğitim alabilmesi için, eşitlik gelmesi için, kadın haklarının erkeklerle eşit olabilmesi ve daha da yükselmesi için, ve bu milletimizi mutsuz eden tek adam rejimini demokrasiyle sonlandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım."

Editör: Editör Yazar