14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kalbi İstanbul 3. Bölgede atacak. İYİ Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon Merkezi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katılımıyla büyük bir coşku içerisinde faaliyetlerine başladı.

Samsun'da heyelan bir aileyi yok etti; Aracın son hali yürek yaktı Samsun'da heyelan bir aileyi yok etti; Aracın son hali yürek yaktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün seçim heyecanının en yüksek olduğu İstanbul 3. Bölgede Esenyurt Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Akşener’e İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz, İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

ADIM ATACAK YER KALMADI

3. Bölgedeki seçimin büyük bir heyecanla koordine edileceği merkezin açılışına beklenenden çok daha büyük bir katılım olunca adım atacak yer kalmadı. Akşener ve İzsiz, sloganlar eşliğinde merkezin açılışını yaptı.