Deva Partisi İstanbul Kadın Çalışmaları Başkanlığı, Deva Genel Merkez Kadın Çalışmaları Koordinatörü Bahar Kayserilioğlu, İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Nalan Ilgın öncülüğünde Deva Partisi kadınlarıyla bir araya geldi.

“Yerelde Kadına Yer Var“ sloganıyla yola çıkan DEVA’lı kadınların talebi, yerel seçimlerde daha çok kadın belediye başkanı, belediye meclis üyesi olması.

Kocaeli İzmit'te AK Partili Meclis üyesinin hareketleri sosyal medyada Kocaeli İzmit'te AK Partili Meclis üyesinin hareketleri sosyal medyada

KADIN ADAYLAR DESTEKLENECEK

Deva Partisi İstanbul Kadın Çalışmaları başkanlığı, bir araya geldiği İlçe kadın çalışmaları başkanları, ekipleri ve tüm Deva kadınlarıyla önemli bir toplantı düzenledi. Toplantının ana gündem maddesi, yaklaşan yerel seçimlerde kadın adayların desteklenmesi ve güçlendirilmesi oldu.

BÜYÜK KARARLILIK SERGİLENDİ

Toplantıda Deva Partisi yerel seçim sürecinde kadın adaylara yönelik özel destek ve pozitif ayrımcılık uygulanacağının altı çizildi. Yüksek katılımın görüldüğü kadın buluşmasında, adaylık başvuru sürecinden itibaren kadınlara sunulacak pozitif ayrımcılığın detayları verildi. Deva kadınları, siyasette daha fazla yer alarak toplumun çeşitli dinamiklerini temsil etme konusunda kararlılık sergiledi.

ILGIN: KADINLAR KİLİT BİR ÖNEME SAHİPTİR

Deva Partisi İstanbul Kadın Çalışmaları Başkanı Nalan Ilgın, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Kadınların siyasette etkin bir rol oynaması, toplumsal kalkınmada ve adaletin sağlanmasında kilit bir öneme sahiptir. Bu nedenle, yerel seçimlerde kadın adaylarımıza destek vererek, onların güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Deva Partisi Genel Başkanlık Kadın Çalışmaları Koordinatörü Bahar Kayserilioğlu, kadınların siyasette daha etkin bir şekilde yer alması için attığı adımla toplumda çeşitliliği ve eşitliği desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Editör: Anıl Kılıçlı