Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Ayı’nın ilk gününde orucunu, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesine kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

Kartal Belediyesi tarafından kurulan çadıra iftar saatinden önce gelen Başkan Gökhan Yüksel, vatandaşlarla birlikte yemek sırasına girdi. Başkan Gökhan Yüksel, iftar saatinin gelmesiyle beraber orucunu dualar eşliğinde açtı. Oruçlarını Başkan Gökhan Yüksel ile birlikte açan vatandaşlar, iftar saatinden sonra Başkan Yüksel ile uzun süre sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

YÜKSEL: EKMEĞİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Ayı’nın tüm bereketiyle beraber hayırlara vesile olmasını dileyerek; “Tüm İslam alemi ve ülkemiz için Ramazan Ayı’nın; kardeşlikle, barışla, huzurla ve bereketiyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ramazan, her şeyden önce bir muhabbet ayıdır. Diliyorum ki, Kartal’da da ülkemizde de seçim günlerini yaşadığımız şu dönemde kardeşliğimiz ve huzurumuz artsın. Kartal Belediyesi olarak, Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarımızı yine kuracağız. Komşularımızla beraber olacağız. Tüm Kartallı komşularımı, bu bereket sofralarımızda hep beraber ekmeğimizi paylaşmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması Taklacı AK Partili Meclis üyesi hakkında disiplin soruşturması

Editör: Anıl Kılıçlı