Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Ağırladı Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Ağırladı

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında halkın güvenli ve temiz bir ortamda ibadetini gerçekleştirmesi için ilçe genelindeki tüm ibadethanelerde temizlik çalışmaları yoğunlukla yapılmaya başlandı.

Kartal’ın 20 mahallesinde kolları sıvayan ekipler, ibadethanelerin ortak kullanım alanlarında detaylı iç ve dış temizliği gerçekleştiriyor. Belirli bir program dâhilinde çalışan ekipler, camilerin ve cem evlerinin iç temizliğinin yanı sıra; duvarlar, merdivenler, kapılar, tırabzanlar, camlar ve abdest alınan bölümler olmak üzere titizlikle temizle çalışmalarını yürütüyor.  Ayrıca halılar da yıkama makinaları ile yıkanarak kurutuluyor.

Ramazan ayında özellikle teravih namazı vakitlerinde yoğunluk yaşanan camilerin yanı sıra cem evlerinin ortak alanları ekipler tarafından temizlenirken, çalışmalar kapsamında Kartal’da toplam 79 cami ve 3 cem evinin temizliği gerçekleştiriliyor.

Editör: Yusuf Hakkı Doğan