Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu Küçükçekmece’de temaslarına devam ediyor. Anteplioğlu, ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Küçükçekmece’de birçok rengi bir tek çatı altında birleştiren Küçükçekmece Dernekler Federasyonu (KÜDEF)’na yaptı.

BAŞKAN ATAY’DAN GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Federasyon Başkanı Eyüp Sabri Atay, Yönetim kurulu üyeleri ve federasyonun kurucu dernek başkanları ile birlikte büyük bir incelik göstererek yöresel kıyafetli bir kız çocuğunun bir demet gül takdimi ile kalabalık bir heyet ile karşıladı.

KÜDEF’İN VİZYONU ANLATILDI

Sıcak ve samimi bir ortam içinde yapılan ziyarette federasyonun kuruluş amacı, faaliyetleri, kurulduğundan bu güne kadar geçen süreçteki kısa vadede yapılan etkinlikleri ve bundan sonraki süreçte orta vadede, uzun vadede yapılacaklar anlatıldı.

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı Sessizliğe Büründü: Gözaltılar ve Demir Bariyerler! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı Sessizliğe Büründü: Gözaltılar ve Demir Bariyerler!

ANTEPLİOĞLU: TAM BİR TÜRKİYE MOZAİĞİ OLUŞTURMUŞSUNUZ

Federasyonun Küçükçekmece’ye 2023 de 2023 fidan dikimi projeleri dolayısıyla federasyon yönetimine teşekkürlerini ifade den Kaymakam Anteplioğlu “Güzel bir iş başarmışsınız. Güzel bir birliktelik sağlayarak,  Türkiye’nin her bölgesinden dernekleri bünyenize alarak, büyük bir hassasiyet ve incelik göstererek her bölgeyi temsilen Kastamonu, Bitlis, Şanlıurfa, Ardahan, Samsun, Çankırı, Hatay ve Balkanlardan oluşan Küçükçekmece Dernekler Federasyonu kuruluşu tam bir Türkiye mozaiği oluşturmuş. Katılımcı derneklerinizi de bünyenize alarak geniş bir kitleye hitap ederek örnek çalışmalar sergileneceği inancındayım.” dedi.

İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİ

Kaymakam Anteplioğlu, Hala Mahalle kültürünün, Anadolu kültürünün kaybolmadığı Küçükçekmece’de güzel işler başaracağınız heyecanınızdan belli. Anadolu’muzun kültürünü, Memleketlerimizin örf adet ve geleneklerini, kıymetli gördüğümüz alışkanlıkları gelecek kuşaklara taşımak için dernekçilik çok önemli. Hakkıyla yaparak başarılar sergilenmeli. Ne memleketimizi unutmalı, ne de yaşadığımız kenti diyerek, samimiyetini ve iyi dileklerini iletti.

ATAY, PROJELERİNİ ANLATTI

Federasyon Başkanı Eyüp Sabri Atay, Orta vadede planlarının Küçükçekmece Kent Müzesi kurulması olduğunu, Adım Adım Anadolu diyerek federasyona üye derneklerin memleketlerine ziyaretlerinde de turlar düzenleyerek yapılmasının federasyonun planları arasında yer aldığı vurgulandı.

Kaymakam Anteplioğlu’na Federasyon Başkanı Atay, 2023 de 2023 fidan dikimi Projelerinin gerçekleşmesindeki desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı