Eski Küçükçekmece Kaymakamı Turhan Bedirhanoğlu’nun Bitlis’ten milletvekili adayı olup seçilmesinin ardından yaklaşık iki aydır Küçükçekmece’de görev yapan Tunç’a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için ziyaret gerçekleştirmiştik. Kaymakam Tunç’un iade-i ziyaretinde Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali, Genel Koordinatörümüz Sümeyra Duğan ve Haber Müdürümüz Tayfun Ercan hazır bulundu.

“YEREL DAYANIŞMAMIZ OLDUKÇA KIYMETLİ”

Kaymakam Mehmet Tunç ziyareti sırasında iki aylık süreçteki Küçükçekmece gözlemlerinden bahsetti. Tunç, “Küçükçekmece pek çok yönüyle ülkemizin önemli ilçelerinin başında geliyor. Haliyle ne kadar çözerseniz çözün yeni sorunlarda beraberinde gelir. Benden önceki dönemlerde ilçemize başarı ile hizmet edilmiş. Devletin bu kutsal görevini, geçmişteki gibi hizmet başarılarını sürdürerek, devam ettirmek istiyorum. Yoğun bir şekilde ilçeyi taramaya devam ediyorum. Her noktasına gitmeye, görmeye çalışıyorum. Kaymakamlığı devletin bana sunduğu bir makam değil, bana vermiş olduğu hizmet etme fırsatı olarak algılıyorum. Bu milletin,  devletine hizmeti kutsal bilen bir evladı olarak görev sürem boyunca hem mesai arkadaşlarımdan, hem de vatandaşlarımızdan destek görmeyi önemsiyorum. Bu uyumu yakalayacağımıza inanıyorum. Huzurlu ve refah içinde yaşayan bir Küçükçekmece için yerel anlamdaki dayanışmamız oldukça kıymetli.” dedi.

“ELEŞTİRELERDEN YARARLANACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Şükrü Genç çocuklarına devrettiği şirketin başına geri döndü Şükrü Genç çocuklarına devrettiği şirketin başına geri döndü

Yaşam Medya Grubu’nun Küçükçekmece merkezli olmasından duyduğu memnuniyeti de ifade eden Kaymakam Tunç, “Yaklaşık 30 yıldır yayın yapan Kent Yaşam gazetesinin ilçemizde olması önemli. Ziyarete geldiğinizde kuruluş misyonunu anlatmıştınız. 1994 yılında İkitelli bölgemizin dezavantajlarını ve çözüm arayışlarını gündeme getirmek için kurulmuş bir gazete. Küçükçekmece’ye karşı aynı duygu ve heyecanı yaşamaya devam ettiğinizi görmek mülki amir olarak beni memnun ediyor. Küçükçekmece’ye tüm yönetim kademeleri ile demokratik ve şeffaf olarak hizmet edebilmemizde size de büyük görevler düştüğünü zaten biliyorsunuz. Vatandaş sizlere sorunlarını aktarıyor. Hizmetlerimizde aksaklıklar olduğunda yapıcı olarak ortaya koyacağınız eleştirilerden yararlanacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaymakam Tunç ile Yaşam ailesi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Fazıl Anıl Kılıçlı/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı