13 yaşındaki kıza istismar edenlerin avukatı Gülsün Doygun gündemde 13 yaşındaki kıza istismar edenlerin avukatı Gülsün Doygun gündemde

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in hocası olduğu bilinen 80 yaşındaki Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 1 ayını doldurdu. Berzeg'in niye kaybolduğu ve nerede olduğu halen bir sır.

KÖPEĞİNİ ÇIKARMIŞTI

ABD'deki Dünya Bankası'nda bir dönem Asya Direktörü olarak çalışan ve emekli olup, İstanbul Büyükada'da yaşamaya başlayan Korhan Berzeg, mayıs ayında İngiliz uyruklu eşi Angela Berzeg (80) ile memleketi Gönen'in Armutlu Mahallesi'ndeki evine gitti.

Eşi kahvaltı hazırladığı sırada Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıkan Korhan Berzeg, bir daha geri dönmedi.

80 KİŞİLİK EKİP ARIYOR

Şu ana kadar 200 kilometrekarelik alan taranırken, 80 personelin katıldığı çalışmalar 31'inci günde sürüyor. Hava sıcaklığının artması ile ekipler, saat 04.00'ten itibaren 2 koldan çalışıyor.

KORHAN BERZEG KİMDİR?

Korhan Berzeg 1940 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde (İTÜ) profesör olarak ekonomi üzerine öğretim üyeliği yaptı. Daha sonra ABD'ye giderek Dünya Bankası'nda görev yapıp emekli oldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı.

Editör: Editör Yazar