Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Saadet Partili Hasan Bitmez, kürsüde İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar kapsamında hükümeti eleştiren bir konuşma yaptı. Bitmez kürsüde fenalaşarak yere yığıldı. O sırada AK Partili vekillerin "Allahın gazabı işte böyle olur" yorumları yaptığı meclis tutanaklarına geçti.

T24'ten Eray Görgülü'nün aktardığı haberde Meclis tutanaklarına göre, Bitmez, konuşmasını, “Vicdan azabından kurtulsanız, tarihin azabından kurtulamazsınız” diye bitirdikten sonra Genel Kurul’u selamladı. Bu sırada konuşma sırasında, “Yazıklar olsun sana” diye bağıran AKP’li Özlem Zengin, “Siz öyle olacaksınız” tepkisini verdi.

Bitmez, Genel Kurul’u selamladıktan hemen sonra yere düştü ve bayıldı. Tutanakta, AKP sıralarından bu sırada, “Allah’ın gazabı böyle olur işte, Allah’ın gazabı” diye bağırıldığı belirtildi.

Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Hasan Bitmez'in fenalaştığı an;

Editör: Anıl Kılıçlı