İstanbul'da Mardin rüzgarı esti. Yeşilköy Atatürk Havalimanı fuar alanında yapılan Dinlerin ve Dillerin Şehri Tanıtım Günleri'ne çok sayıda vatandaş ve önemli isimler katıldı.

Resim

ÇEBİ: MARDİN'İN BENZERSİZ GÜZELLİKLERİ KİTLELERE TANITILDI

Tanıtım günlerine bir ziyarette bulunan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Çebi paylaşımında, "Kadim şehrimiz Mardin'in büyülü atmosferinde gerçekleşen Dinlerin ve Dillerin Şehri Tanıtım Günleri'ne katıldım! İstanbul Mardin Dernekler Federasyonu'nun ev sahipliğindeki bu özel etkinlikte, Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile birlikte yer aldık. Bu anlamlı etkinlik, Mardin'in geleceğine ışık tutan bir buluşma oldu. Geleneklerimizi yaşatmak ve Mardin'in benzersiz güzelliklerini geniş kitlelere duyurmak adına atılmış önemli bir etkinlikti. Mardin'in zengin mirası ve sıcak misafirperverliği için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Bayrampaşa Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimlerine Devam Ediyor! Bayrampaşa Belediyesi, Okullarda Geri Dönüşüm ve Çevre Eğitimlerine Devam Ediyor!

Resim

Editör: Anıl Kılıçlı