2023 Kasım ayında eğitime katkı gecesi düzenleyen Esenyurt Çıldırlılar Derneği, geceden elde edilen gelirle 57 öğrenciye burs imkanı sağladı.

DEVAMI GELECEK

Hafta sonunda bir kahvaltı düzenleyerek dayanışma gecesine sponsor olan kişi ve kurumlara teşekkür eden Dernek Başkanı Şentürk Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri, benzer çalışmaları artırarak dürdüreceklerini vurguladılar.

SÖĞÜT: BU SAYILARI KATLAMAYI AMAÇLIYORUZ

Hoca çocuklara anlattı; Müslüman evde köpek bakamaz, huzur gider Hoca çocuklara anlattı; Müslüman evde köpek bakamaz, huzur gider

Ardahan Kültür Evi binasındaki Çıldırlılar Derneği’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Dernek Başkanı Şentürk Söğüt, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizlerin ve geceye katkı sunan tüm hemşerilerimizin ve dostlarımızın desteğiyle 57 öğrencimize burs vermeye başladık. Bu çok önemli çalışmaya katkı sunduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu ve benzer çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz bugün 57 olan burs sayısını 100’lere, 150’lere çıkarabilmek. Bu nedenle dayanışmayı sürdürmemiz önem taşıyor. Geldiğiniz için, katılım sağladığınız için derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantının sonunda, geceye sponsor olan isimlere teşekkür plaketi takdim edildi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı